Velkommen til gjesteboka
Takk for at du besøker Torpas Perle. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Direkte kontakt: kjenshaugmyra@gmail.com
Skrevet av ingar røsten, 10. mai, 2011
åså har æi bodd i nærheten a detta paradis i snart sæks år.d ær utroli va man kan finn ut ved å ta ibruk dessa edb-maskinan!helsing fra nedi torstus beste østkant.(skreve i bære hussulesten) husmusa helse også!


E-post:
Skrevet av ingar røsten, 10. mai, 2011
åså har æi bodd i nærheten a detta paradis i snart sæks år.d ær utroli va man kan finn ut ved å ta ibruk dessa edb-maskinan!helsing fra nedi torstus beste østkant.(skreve i bære hussulesten) husmusa helse også!


E-post:
Skrevet av Nora Berget, 10. mai, 2011
hei.
kæn itte sjå at uttrykke : å sjone seg er på lista, men kæn ha åversett dæ


E-post:
Skrevet av Patrick, 14. mar, 2011
hoho , bra noen reklamerer litt ta guds gave...


Skrevet av I frå styri., 5. feb, 2011
I ekstraordinært styremøte har styret enstemmig bestemt seg for å umiddelbart bli med på dugnad med å kjøre tråkkemaskin. Vi gleder oss kollllosalt til å delta!!
Tusen takk til Åge for tipset.


Skrevet av Åge, 31. jan, 2011
Hva skjer på Kjennshaugmyra? Skulle ikke disse betjenme hver sin gapahuk? Noen som tar seg litt velk tilrette??


E-post:
Hjemmeside: www.brendengen gaard.com
Skrevet av Nathalie, 15. jan, 2011
Jeg vil rette en stor takk til Kjenshaugmyra Treningssenter for at dere fant igjen formen til Ole Einar.Vi var på en treningstur oppover mot Jentehaugen,da ble det litt for stor høyde for han.Ole følte seg litt slapp og var ganske skjelven etter den turen.Det var kanskje derfor han mistet formen.Ole Einar er ikke vant med så tøffe løyper som det er på Kjenshaugmyra Treningssenter.Bare strafferunden er på ca.20 km.Han prøver nok å skyte blinker heretter,spesielt i VM.


Skrevet av Generaldirektøren, 12. des, 2010
Nå som fugla har fått mat,må vi tenke litt på folk som har hatt en tøff høst og vinter.Derfor har vi invitert en del vanskeligstilte personer til jul og nyttårsfeiring på villmarksenteret.Alle blir innlosjert i gapahuker som er oppbygd i Ankopplia.Nevner spesielt en svenske,som har hatt en utrulig tøff høst og vinter.Denne personen er kjempeglad for og bli invitert bort i jula.Siteter svar på innbydelsen.Det skal bli jettesjønt og komme bort fra slottet og Silvia et tag.På dagarna skal jag åka skidor på Kjenshaugmyra,om kveldarna og nettarna skal jag smeka med vakra flikor.Jag tager selvfølgelig med egenlaget surstrømning,som jag bare må ha i jula.Kjenshaugen vil benytte anledningen til å ønske alle kjenshaugianere god jul og godt nyttår.


Skrevet av Barack O, 9. des, 2010
Jai synes synd not få fredsprice this year.Was verry hygligg å hilsa på bestfriend Kjenshaugen. jai commer never til å glemma å lære å pissa ute. thank you Kjenshaugen! Michelle hilsa mye ogås. I comming kansje i hemli visit in january.


Skrevet av 1gangstorping ælltid torping, 29. okt, 2010
Je har vøksi opp ta Løkvatn før vi hadde brynn i løken.Det er itte bære godt drekkevatn,men dæ kæn brukes som blændevatn å dæ jordet vi føritida da je var ung,å je trur itte je har fått varige men.Så Løkvatn blir sikker suksess.


Skrevet av Grunneier, 18. okt, 2010
KJENSHUGMYRA LANSERES PÅ INTERNASJONAL KONFERANSE
Forrige uke ble det avholdt en større internasjonal konferanse på den velkjente italienske øya Sardinia. Konferansens tema var vannets betydning, og deltagerlandene presenterte sine lokale ressurser. For den torpiske delegasjonen var det en selvfølge å reklamere for Kjenshaugmyra og Løken, og vi må i all beskjedenhet si at vi lyktes. Dette stuntet førte til at i september 2011 vil Kjenshaugmyra være åsted for en ny konferanse.


Skrevet av Generaldirektøren, 26. sep, 2010
Svar til Mærta L.Takk for deres henvendelse.Ari står fritt til og delta i alle mesterskap han vil.Men det er nok desverre umulig og åpne en filial av Engleskolen.Vi i Kjenshaugmyra har ingen tradisjon på filialer,men det er en stor mulighet for og flytte hovedskolen hit.Det må selfølgelig til et styremøte på denne saken.Det kan ta litt tid for generalsekretær Ankoppbakken og deler av styre er på reise til Indre Mongolia for å fange ville hester og temme disse.For og spare hestene for en lang ridetur vil di bli fraktet i luftballong fra Mongolia til Kjenshaugmyra.Vi skal etablere et ridesenter,og dette ser vi på som et meget lønnsomt foretak Da kan di få noen og snakke med og kansje ri litt også. Hilsen Kjenshaugen


Skrevet av Mærta L, 23. sep, 2010
Denne beskjeden i gjesteboken oppklarer veldig mye for meg. På Engleskolen har vi hatt veldig mye kontakt med denne Marte, men vi har ikke kunnet plassere henne før enn nå. Selv om vi har fått masse advarsler fra en av deres lokale proster, nemlig Prost Ata, om ikke å ta kontakt med de stein daue, bare må vi gjøre det (tenk bare på reklamen for engleskolen) Ari har vemmlig lyst(!) til å være med i mesterskapet i stupe kråke og sidesprang. Ellers har jeg veldig lyst til å åpne en fileal av Engleskolen på Deres flotte villmarksenter. Håper dette lar seg gjøre.
Vennlig hilsen M.L


Skrevet av Generaldirektøren, 21. sep, 2010
Vår lokale guide Pia Sava Kost har tatt ett brevkurs på engleskolen,og fått snakke med Kjenshaug-Marte.Marte syntes det er mye bra på Kjenshaugmyra nå,men savnet det årlige Kjenshaugmesterskapet på hennes tid.Det årlige mesterskapet foregikk på høsten.Det var mange krevende øvelser på den tiden.Eks.Stavhopp uten tiløp,hoppe over bekken etter vann,60meter med og speinne atti,stupe kråke og sidesprang,som kansje er det mest spennende.Kjenshaugmesterskapet i år starter dagen etter sausankinga.De som deltar i mesterskapet må selvfølgelig stille til dopingkontroll.Den blir foretatt av vår bedriftslege Bjarne Willi Lumbago


Skrevet av Burugla, 16. sep, 2010
Itte å førglømme krom-mjølk!


Nyeste kommentarer

03.07 | 16:21

Hei

09.03 | 14:24

Kommentar'n om trykk ska havne ei linje lenger ned.

08.03 | 19:41

...mange stæinn...

08.03 | 19:40

Je gå inn i stuggua.
Men jeg sitt inni stuggun.
Huse stå på tør grunn.
Men inni husi æ're råtå i taki.
Dæ va hårdasjli mange stinn i husom førriværn.