Siste nytt
Kombiner trening og hobby
Endelig har legevitenskapen kommet fram til at en kombinasjon av trening og hobby er livsforlengende. Det vil med andre ord si at styret i Kjenshaugmyra.net kommer til å bli gamle, for dette er en kombinasjon vi har drevet med i alle år. Vi kan på det sterkeste anbefale intervalltrening, det gjør godt.. Vi i styret vurderer å starte opp et treningssenter, med mange instruktørinner som kan gi oss en hjelpende hand i det minste.
 I påvente av oppstarten av det nye treningssenteret, anbefaler vi at man inntil videre tar saken i egne hender. Husk all trening er bare av det gode.
Vil du få bedre helse er det bare å sette i gang å trene. Få gjerne med deg flere, husk at alt blir morosammere til flere det er!
Solformørkelsen 2015

I dag 20 mars inntraff den etterlengtede solformørkelsen. Her på Østlandet var den beregnet til en 96% (!) formørkelse. Men det viste seg at Torpa, og Kjenshaugmyra i særdeleshet ligger spesielt gunstig til. Derfor ble det en 100% total formørkelse man kunne se her.

Knut Jørgen Øygardom sier i en begeistret kommentar: Ja, hadde jeg visst om dette så hadde jeg jo for lengst bosatt meg i nærheten av Kjenshaugmyra! Vi kan derfor bare ønske både KJ, og andre astronomer velkommen til tidenes beste plassering for å se astronomiske begivenheter!

 

Dette spektakulære unike bildet ble tatt da formørkelsen var total. De tilreisende tilskuerene ble forbløffet over hvor total formørkelsen var.
1. Mai 2014
Kjenshaugmyra helt i front i landet. I dag, 1. Mai har vi åpnet splitter ny ladestasjon  for el biler. Vi fikk 1. Maitoget her på Vest-Torpa til å foreta den offisielle åpningen, med det samme de passerte.  Helt gratis og under stor jubel  utførte de oppgaven med glans.
 Som bildet viser så er det ingen akutt fare med skiføret her i Torpa.
Til venstre ser vi dobbel vanlig 220V ladestasjon (den med grå ledning). Til høyre er firedobbel hurtigladestasjon i 22 kV rett på høgspentlinja som passerer like forbi (den med rød ledning, så klart). Dette er av Norges mest avanserte ladestasjoner! Denne vil nok bli forbilde for alle ladestasjoner heretter.
Næringsutvikling på Vest-Torpa
Nå kan vi glede alle Torpinger med at det funnet sted en flott næringsutvikling på Kjenshaugmyra. I mange år har husflid og husflidsprodukter vært en ettertraktet vare over hele fedrelandet . I tillegg skal jo det meste i våre dager være mest mulig kortreist, enten det er mat eller kjærester.  
 Når man i tillegg har behov for et økonomisk bidrag til kassa, så må styrets planer være et kolumbiegg.  Vi i styret kommer nemlig til å åpne et privat polutsalg, med åpningstider på kveldstid  og langåpent i helgene. Møt opp og støtt det lokale næringsliv.  - VELKOMMEN .
Her er gjennomkjøringen av det første partiet kommet godt i gang. Det ble en uttelling på 93%, men det kan vi kanskje greie å øke med mere trening. Hurra for gamle husflidstradisjoner og kortreist moro. Vi blir nok høren mange kommentarer som denne nå: Dætta var jommen mæg no væmmli gått tystedrekke, hænn har du fått taki dætta? Jo dætti har je kjøft på di lokale poli, så nå er dæ vørti åntli lettvint ama. Dæ eneste som kærsje itte er så bra, ær atte dæ er einn slik mersmak på di, men dæ ær nå bære hæl dæ skulle ha vøri usmak på di.
Dialekter
Klikk deg inn på   www.nrk.no/dialektaksjonen  Der kan du prøve å finne ut hvor mange av 10 på topp ordene i Norge, som er nominert av styret i Kjenshaugmyra. (Et lite tips: det er fler enn ett ord ja!) Den som tipper rett, eller kommer nærmest, vinner en gratis overnattingstur på Kjenshaugmyra.
Kometen ISON
Den kjente kometen ISON ble i dag tidlig sett, og fotografert, da den passerte over Kjenshaugmyra på Vest-Torpa. 
 Vi har forevist bildene til den kjente astrofysiker Knut Jørgen Rau Øygarom. Usedvanlig betuttet medgir han at dette nok er de beste bildene som noensinne er tatt av kometen.  Men det er ikke noe å skryte av sier han. 
 Med tanke på kometer og meteoritter så ligger jo hele Torpa extremt gunstig plassert for observasjoner av himmellegemer. Se bare på koordinatene: 60*55'18"N  10*04'16"Ø  !! Når man i tillegg får høyden over havet på  ca 600m, så skjønner jo enhver domskælle at dette er det perfekte stedet for observasjoner av verdensrommet.  Pussig at alt skal klaffe for noen steder sier KJ!! Uansett, sensasjonelle bilder av kometen ISON er det jo.
Hvis bare framkallingen av fottograffii er vellykket, så ser vi plasseringen av kometen ISON den 27 nov 2013. SISTE: NASA har nå meldt sin interesse for bildene. I tillegg vil de gjerne bygge et kometobservatorium på Kjenshaugmyra, hvis bare Nordre Land Kommune vil unne Torpingene et slikt prestisjeprosjekt.
Obama besøker Sverige
Hamar Arbeiderblad kan i dag 4 september 2013 melde at Obama har flydd over Hamar
Dette  er jo vi i Torpa selvfølgelig klar over. Vi kan gjøre HA oppmerksomme på at Barack er en ekte Torpevenn. Der det i artikkelen står at Airforce1 ikke identifiserte seg før ved Dokka, er jo for oss lokalkjente da flyet passerte Kjenshaugmyra . Kjenshaugens gode venn, Barack, lar jo aldri en mulighet gå fra seg til et besøk, eller i minstefall en overflyging av Torpas perle. Hvis noen skulle lure på om det var flyfotografering det store flyet drev med, så var det jo Barack som sirklet over Kjenshaugmyra. Etter overflygingen kunne de slå på identiteten så de ble synlige på  http://www.flightradar24.com         Takk for hyggelig hilsen, Barack.   Vi talas.
Da får vi håpe at bildet blir så tydelig at alle ser at det er etter plasseringen av Kjenshaugmyra at flyet gjorde seg synlig på skjermen.
Men Torpa var først!!!!!!
Det har i dag framkommet påstander om at verdens første funn av Copidosoma Longicaudata er funnet i et annet Land, nemlig Søndre. 
  Dette medfører ikke riktighet, da vi på Kjenshaugmyra, og langs Løken. Ja i særdeleshet i Løkdeltaet, har vært plaget av denne Torpekvæfsen (ja den har støttblitt kalt det her i Torpa)
 Før var det mye større trafikk i utmarka med dyr. Den gangen var vepseplagen så stor at det under utskiftingen av sameiet Lundåsen ikke var noen som ville eie området der plagen var som størst. Dette strøket ble derfor liggende urørt, og ble derfor en viktig biotop for Torpekvæfsen.
 Derfor bør det snarest skapes litt blest om at det (som vanlig) var Vest-Torpa som var fyster nå u! Vi får si som de ansvarlige ved Dokkadeltaet sa når vepsen ble funnet i Akershus bittelitt senere enn hos dem. "Det er mindre interessant"
 Slik er det for oss Torpingom også, det er mindre interessant om en ørliten veps er blitt sett flere århundrer senere uti Rænsfjora!
På dette gamle bildet fra Løkdeltaet, ser vi den "nyoppdagede" parasittvepsen Copidosoma Longicaudata. Den befinner seg øverst på bregnebladet helt til høyre.
Torpa i forkant igjen!
Styret i Kjenshaugmyra villmarksenter føler deg beæret av justisministerens forespørsel etter hun var her på hemmelig besøk i vinterferien.
 Ministeren skulle hilse fra Jens og spørre hva vi kunne gjøre for å bremse  utviklingen av de kriminelle mc-miljøene.  Etter flere styremøter kunngjør vi herved:
    Vi på Kjenshaugmyra skal starte en avkriminalisert mc klubb.  Klubbens navn blir:                            Hells Hemmat / Torpa            Klubbens formål blir trimming og spinning.( såklart motorisert, og ikke manuelt.)
  Klubbens president blir selvsagt gen.dir Kjenshaugen.
  Mc klubben Hells Hemmat kommer etterhvert til å ta opp underavdelinger. Ta kontakt hvis du vil være med i en seriøs mc klubb! Vi kjører på to hjul i svingen!
Her er motorsykkelen som styret har investert i. Denne kommer til å bli flittig brukt til rasakjøring. Vi i styret regner ikke med at denne kommer til å være kald lenge om gangen.
Tyveri i Torpa?
En av de kjempemange fordeler med å bo i Torpa er at her er ikke engang et tyveri, et tyveri. Som vi ser så er ingenting stjålet. Ja bortsett fra et vindu da. Men det teller tydeligvis ikke.
Ny filial åpnet i Orienten
Kjenshaugmyra villmarksenter på Vest-Torpa kan med denne pressemeldingen glede alle Torpinger, ute og hjemme, med årets siste nyhet!  Vi i styret(som er ta hardkarom)  bestemte oss for å åpne en filial i Asia. Nå er bygget ferdig og tatt i bruk. Vi hadde litt problemer med det lokale bygningsrådet. De forlangte nemlig at det skulle være smårutedevinduer i bygget. Men da vi minnet dem på at vi var norske, og at det var fra Norge fredsprisen ble utdelt til Aung San Suu Kyi. Da fikk dom lufte ut stakkefeset sitt!!  Vi fikk viljen vår. Derved er nå(nyttårsæftan 2012) vår første filial åpnet. Den ligger strategisk plassert i Myanmar(Burma) Selv i disse litt beskjedne lokaler, vil vi nok kunne betjene det meste av befolkningen i Myanmar med det de måtte lure på.                                                                                                             GODT NYTTÅR ÅTT DIKK ÆLLESAMMEN
beklageligvis er skiltet som viser veg til Kjenshaugmyras filial, som vi ser i bakgrunnen, ugjort seg i jordskjelvet som var i høst.
Julegrantenning på Vest- Torpa 2012


Tenning av julegrana på Kjenshaugmyra 2012.

  Som vanlig er Vest-Torpa helt i forkant av utviklingen. Dette gjelder da særlig på Kjenshaugmyra. Derfor har vi valgt å kjøre igang det som sikkert kommer til å bli en årlig tradisjon. Så vidt vites er vi de første til å tenne julegrana i hele Nordre og Norges Land. For å kunne oppnå denne statusen har vi for å være helt sikre, tent julegrana på November. 
 Tenningen ble væmmli vellykket. Selv om styret har vært forsiktige med markedsføringen av evenementet, kom det en god del voksne til gangen rundt julegrana og utdeling av ølposer. Dette førte etter hvert til en god stemning, selv om det fort ble for varmt. Men da kunne vi bare trekke oss tilbake for unison avsynging av Prøysens kjente vise: "Å sea har a brønni i hele Nordre Land"  Styret hadde truffet godt med innkjøp av ølposer for utdeling til de som kom. Det ble kun en pose tilovers. Bedre kan man knappast beregne det! Bare en pose som går i søppla.

Som vi ser på bildet av julegrantenningen, så har de frammøtte måttet trekke i bakgrunnen. Vi ser også den ene ølposen som ble tilovers, så den gikk rett i restavfallet. Dette var en vellykket tenning av julegrana, som absolutt frister til gjentakelse.
Skijentenes treningsleir på Kjenshaugmyra
De norske skijentene har i helga vært på treningsleir på Kjenshaugmyra. Det var eneste stedet i Europa som kunne tilby snø, samt personlig oppfølging. Styret har selv stått for den personlige oppfølgingen. De uttrykker stor begeistring for opplegget, og sier at slik vil de ha mere av! Styret sier i en kommentar : Det skal ikke stå på oss!!
Her ser vi to av skijentene klare til å få personlig oppfølging av Selveste Kjenshaugen. Som vi se så er bildet tatt med Ohovde i bakgrunnen.
Budsjettet hass Sigbjørn før 2013
I dag som `n Sigbjørn driv å læs opp i frå stasbudsjetti, så kæn vi offentligjøra atte vi i Kjenshaugmyrn villmarksenter har fått tildelt midler på Statsbudsjetti! Uten å i helttatt å søke såhar vi fått 213.-kr. Dette er en bestemmelse som `n Sigbjørn har tromfe ijennom helt på egenhænn, da stasministærn var bære så passe interessert. Gruun tæn ville atte vi sku ha dæssi peeingom, var dæ at vi har arrangert et kartplukker seminar. Styre har i såmmår og itte minst tili i haust fått my henvennelser om dæ omtrent i heltatt itte har fønnis kartplukkrer på myrom. Dæ kæn nok stæmme atte dæ har vøri lite kartplukking. Som einn ta hennvennelsom så træffenes uttrykte dæ: Hadde itte sett ei eneste ræv i væri, i hele såmmår!
 Peeingom vi har fått skar brukes tæll tællerskritt, hvis vi lyt ringe non stænn angånes kartplukkerseminari. Vi er gått førnøygde mæ oppslutninga på seminari, som vi arrangerte ta siste dågom i førige måna. Dæ vart ganske stor oppslutning. i hopatt var dæ vel ein trætten/fjorten stykkjir som prøvde sæg på å gå mæ ræven i væri. Sjøl om vi bære dreiv inne, så vart deltagrom ganske goe, ætter my personlig øvinger.  Generaldirektør Kjenshaugen sier i en kommentar: Jommen er je slitin ætter å ha jært ælle dæssi som vil byne mæ kartplukking. Je syns dæ var rikti ta mæg å ofre mæg før atte dom skulle få litt hjælp tæ å få fønni bæste stillingom.
 Da seminaret ser ut tæl å ha vøri væmmli vællykket, så vil vi prøve å arrangere måken mæ jævne mellomrom. Å iællfæll nå som vi har fått uvente midler, u.
Her ser vi alle deltagrom på kartplukkerseminari. Gen.dir Kjenshaugen går jennom øvelsen"Ræva i væri" som er no ta di æller viktigste som en kartplukker lyt kunja. Vi skimter såvidt gen.Dir. Kjenshaugen midt på bildi.
Nye reisemål

Nå har reklamebransjen endelig oppdaget Vest-Torpa. I en rikt illustrert nyutgitt publikasjon blir Vest-Torpa, eller rettere sagt et reisemål på Vest-Torpa, antatt å være et av verdens mest spennende reisemål!!!!!!!!!!!!!!
 Kjenshaugmyra er ikke direkte nevnt med navn, men alle skjønner jo hvilket reisemål de sikter til. Vi i styret i Kjenshaugmyra takker for diskresjonen som har blitt oss til del.

OL gull til Torpa
 Styret vil med dette gratulere med gullmedalje i de olympiske leker i London. Selv for Torpinger er det ikke hverdagskost med medaljer i OL (i hvertfall ikke gull, ama) Vi sender våre gratulasjoner til hotellfolket!
Mystisk skabelon opsalvert på Vest-Torpen
Nå midt i juli vart det, av det som mange trudde var ein typpærplukker, men som i ettertid viste seg å vara ein kartlegger (ein som har vont ta måltkarta) Oppsalvert no væmmli rart uti Ullsjøa. Vår hjemmelsmann såg det som fyst såg ut tæl å vara non rare lange bøljer tett ve Løkosi, uti stårrgarda der. Etter ei lang stunn, så skjønnte`n at dæ som han såg, måtte vara ein sjøorm!
 Etter å ha studert ormen ei stunn, så fækk hæn ti eit bilde ta a. Desverre så hadde hæn itte mer film i fottografiapparati sine, så dæ vart bære eit bilde hæn fækk ti. Ætter litt så førsvænn ormen oppjænnom Løken. Kartleggærn tarme å flaug runnt hælve sjøn før å sjå mer tæ orma, men den var borte.
 Etter å ha gått langs Løken lengi oppdage han non rare spår, omtreint som ei grunn græft som jikk ifrå Løka og i rætning Kjenshaugmyra, før dom vart borte på hardbakka.  Så dæ er nok tydelig at ormen har tællhøyll på myrom.
 Dna  som vart ti i spåri ått sjøorma viser det samme dna et som på Nessie (www.nessie.co.uk) Dermed kan vi med sikkerhet slå fast at Nessie og Kjessie som "vår" sjøorm er døyft stammer fra den samme stamormmora.
 Tenk å ha en ekte sjøorm boende på kjenshaugmyra! For et paradis dette er!
 
Her er det sensasjonelle bildet av Kjessie. Som bildet viser er Kjessie antageligvis bare ca 40 meter lang, så det er nok bare en unge. Ellers så ser vi at Kjessie er på vei mot Løkosi. Kjessie har nok tydligvis tenkt seg hemmat til Kjenshaugmyra etter utflukten til Ullsjøa.
Langveisfarende gjest
I dag 6/6  2012, vart gauken hørt her på Nørdre deln ta Vest-Torpen. I frå gammalt av så var gaukdagen den 18.Mai, Så her er det en forsinkelse ute går. Styret har på bakgrunn av dette besluttet å ta kontakt med regjeringen for å få flyttet gaukdagen en tre ukers tid, da dette ser ut til å passe bedre med de faktiske forhold. Nå kan vi bare krysse fingrom å håpe på den nye gaukdagen blir først i juni heretter.
17 mai 2012

Herved har styret i Kjenshaugmyra den store gleden av å kunne innby til storslagen 17Mai feiring på Vest-Torpa.
 Dagen startes med dugnad på saluttering mellom kl o6.00 og 08.31. Alle som har, oppfordres til å henge opp Dundramitt i trærne og sprenge løs. Der som ikke har slik vare, må nøye seg med å fyre løs med hagler, mausere eller andre muskedundrer.
 Klokka 09.08 blir det samling til 17mai tog på Varpet. Etter at toget er samlet kl. 11.04  starter vi opp  og marsjerer ned til Kjenshaugmyra. Hvis isen er gått i Løken, arrangeres den tradsjonelle svømmekonkuransen der. Vinneren får lov til å land-otre rundt Ullsjøen en gang!! Etter servering av kaffeknikt kl 13.15 er den offisielle delen av feiringen over, og evt privat feiring i egen regi kan fortsette. VEL MØTT!

For de som ikke måtte være sikre på hvor Varpet befinner seg, så ser vi Varpet her avbildet i 1976. Som bildet viser ligger(lå) Varpet ved siden av den eldgamle sætervegen bak Rudsætra. På 80tallet(?) ble vegen utbygd, og Varpet skjøvet til side, og mistet snart sin funksjon. Dette pga at det ble snart kun motorisert trafikk, og yderst få av disse trafikkantene la ny kvist på varpet.
Siste nytt
Før øyeblikket så er det som står under fildeling, som er siste nytt!
PST sjefen trakk seg etter Torpetur
                                                                                                                     Kjenshaugmyra 19 januar 2012.

Pressemelding fra Kjenshaugmyra villmarksenter.

Vi vil med dette på det sterkeste beklage at PSTsjef Janne Kristiansen måtte trekkke seg i natt, etter å ha vøri på et yderst hæmmli besøk på Kjenshaugmyra. Vi i styri kunne jo slettes itte ha no slags begreper om atte ein PST sjef sku vara SÅ væmmli hoga på kaffeknikt. Vi såg jo dæ, att a bynte å bli ølit vavLin, men att a sku bli snaveLfull og rørin, dæ hadde vi jo itte kunja drømt om! Dæfør så lyt nok vi i styri vara mæ å ta på oss skjylla før at a rørde om no a sku ha tagt still om. Vi borde vel ha teinkt på dæ, atte dæ itte ær sikkert at ælle ær vænn ve kaffeknikt som ær laga ta no ænni hæll kjøpebreinnvin.
  Men nå dætta er sagt, så sku vi i styri i Kjenshaugmyrn vara opplagte kandidater tæ å bli ny PSTsjef(er). Før gubben så my som a Janne dreiv å rædde om. Vi tok tæ å tvele på tiia, nå vi såg att a vart dænn om å læ, ræss om dæ var. Å dæ har itte akkuratt vøri likt henner. Sist på kvælla bynte a å snællre om no som itte skar gjengis her! Ja, hu kjyllre om både einn å ææn. Avomtæ tæntre a boLi om vi ændre prøvde å sea no. A tedde sæg nåkk fram slik som a egentli ær, trur je. Om a støtt har vøri stuLkin, vart dæ væL gæLi da. Dæ va nå litt trøyln tæ trafikk att a sku rett i Stortingi å førklare sæg. Men kæsje vi kæn by fram jobb som informasjonssjæf i Kjenshaugmyra Villmarksenter ått `n. Før å informere fåLk, dæ har a synt fram att a greier.
  Men hvis folk er gæLne på ein dram, å attpåtæll itte greier å tiia still. Ja da ær dæ det såmmå mæ dom, u!!  Uansett så stiller vi i styri opp, hvis vi blir sporde om å bli ny sjæf, Før Torpingom greier å høylle kjæft, viss dæ ær dæ som lyt tæll! Kjæften høyll vi førresten på to kjakabein.
Den fantastiske Kjenshaugen har greid det igjen!!
Vår fantastisk geniale Generaldirektør, Herr Kjenshaugen, har atter en gang gjort en fantastisk stor oppdagelse. Denne geniale oppdagelsen har han vidreført og derav funnet opp en epokegjørende oppfinnelse. Denne for menneskeheten sin videre utvikling vil være av uvurdelig betydning for oss alle, og de kommende slekter. Selv om det nå er en tid siden han laget prototypen på oppfinnelsen, er det pga patentsøknadene at  han har li lågt i terrengi. Nå er han imidlertid innvilget verdenspatent i Midt Østen,Afrika,Australia, Mexico og Thailand!!
 Denne revolusjonerende oppfinnelsen vil bli markedsført under det velklingende navnet,  Kjenshaugmyrgraderstokkskistaven dått kåmm
 
Som med alle de største oppfinnelsene er også denne av en slik art at vi trygt kan si: Det enkleste er alltid det beste!! Med Kjenshaugmyrgraderstokkskistaven dått kåmm, vil smøreproblemer være en saga blott, i tillegg kan vi alle få tilfredstilt vår nysgjerrighet ang været. Med andre ord, heretter vil vi aldri gå tom for samtaleevner. Eks: Hå kaalt kænn dæ teinkjes dæ kænn vara hær, a tru?
Menneskehetens største gåte er løst!
Endelig er menneskehetens største gåte løst. Helt fra tidenes morgen har vi mennesker stillt oss dette spørsmålet, som nå er løst.
 Hva som  vi nå skal gruble over er det ingen forunt å vite.
Her er svaret på spørsmålet vi alle sammen alltid har lurt på. Å je lyt innrømme at dætti stykkjie har je kLyfft utur Lordas VGii som var dæ fysste lordas VGee som kåm i desember. Men svaret er i allefall gitt.
Hilsen til Kjenshaugen fra USA
Kjæle Beste Friend Kjenshaugen.

Jai synnses det val veldig sorry at du ikker kunne vale med Stoltenberg  for besøke meg. Syn at du skulle bli sick i last augeblikk.
 Jei håper få bere ti nå som vi er kvitt gadaffi, slik at kone og mei kan forsøke Kjenshaugmyra ijen. Pass på helsen slik that you ikke blir så fort fyllesick ijen.
 Thosan thanks for den fin hjemmelaget stultrene som Stolten Berg hadde med fra dei. DE kkommer til bli brugt mye når jei skal gå tur til kongressen.
  Ha ei fin høst, og good luck med helgjakta i høst.

  Greetings from Barack😀
Snart fred på Vest-Torpa

            Gledelig melding til alle Torpinger.


  Nå kan vi omsider avsløre den store, gledelige nyheten som vil glede alle ikkæle (Vest)Torpinger. Da bygda våres har summet av diverse rykter i hele høst, er det på tide å fortelle om tingenes tilstand.
 Alle de som har sett karavaner med militære, og UN(FN) kjøretøyer har jo naturlig nok blitt væmmli forskrekkede, og det med go grunn. Det har jo utartet til en storkonflikt mellom Nord-og Sør-gaLinger. Dette har sitt utspring i det store oljefunnet på Kjenshaugmyra. Da det ble muligheter til å lettvinnt kara tæ sæg peeing, våknet næringsvettet hos mange! Dette førte jo så klart til at de som mente de hadde beste rettighetene tok til motmæle, og slo i bordet og fordømte seg på at nå var det nok. Alle husker jo rettsaker om fiskeretter, så her som det er store penger involvert, er det ikke noe rart at mange ble redde.
 Etter nesten sammenhengende megling helt siden oljefunnet ble gjort, har generalsekretær (samme tittel som undertegnede!) Pank i Mon i United Nations endelig fått partene til å innta et fornuftig standpunkt. Dette skal ikke offentliggjøres, men bare være en intærn rettesnor for de innvolverte.
 Det er med den aller største glede og lettelse og med et fornyet håp om ei god jul at vi herved kan offentliggjøre:     NÅ SKAL STRIDSØKSA ENDELIG BEGRAVES. Og det en gang for alle. For å sikre at den ikke blir altfor lettvinn å grave opp igjen, er det fra høyeste hold bestemt at den skal begraves noLi åsa, hali ve NoLskinningsdele. Så dette er trakter som ikke mange ferdes på.
 FN skal som de fredsbevarende styrkene de er, få æren av å begrave stridsøksa. Dette kommer til å skje før æljjakta, for da kan det være folk i omerådet, og ingen trenger å vite hvor den er begravet.
 Tusen takk til FN som reddet bygda fra å bli splittet.


Her ser vi utstyret som skal brukes noLi åsa for å grave ned stridsøksa, slik at freden atter en gang kan senke seg over Vest-Torpa. Vi Vest-Torpinger kan ikke få fulltakket FN og Pank i Mon for det de har gjort for å hjelpe bygda. GenDir Kjenshaugen sier i en kommentar at han personlig vil spandere fersk småkjøe til FN personellet. Det tipper vi blir satt stor pris på.
ALLER SISTE


                 SISTE- ALLER SISTE

  Ærede Generaldirektør Kjenshaugen skriver i et rekomandert brev til resten av styret at ryktene om korrupsjons anklagene i Statoil ikke gjelder ham.
 Vi gjentar: Det er IKKEGen.dir Kjenshaugen som er arrestert pga korrupsjonen i Statoil. Gen.dir Kjenshaugen er som vi alle vet, alt for smart til å begå tabber slik at han blir avslørt. I forbindelse med oljefunnet på Kjenshaugmyra, har han fått utbetalt større beløp, men alle disse er bokført, og satt på konto i Sveits(sier han...)
 Vi er glade for at denne hedersmannen ikke blir sittan inne!
Arkivbilde av Gen.dir Kjenshaugen etter svømmekonkuransen i Løken 17.mai. Vi ser generaldirektøren sjekker utstyret sitt etter å ha blitt angrepet av en sulten ørret i Løken. Men det gikk bra med redskapen.
Stort oljefunn dagen etter stort oljefunn
             Dobbel stort oljefunn i Vest-Torpa.

Dagen etter at Statoil og partnerene gjorde et stort oljefunn i Nordsjøen i brønn16/2-8, var lederne i selskapene på Kjenshaugmyra for å feire funnet med molteplukking. Det hadde nemlig gått hardnakkede rykter om at det skulle være et lite parti med jord molte som hadde overlevd kartplukkingen, da den vokste svært bortgjemt.
 Toppledelsen dro til de mest bortgjemte stedene i denne perlen av en villmark. men søket ga ingen uttelling. De bestemte seg da for å dele seg, for å lettere søke over et større område. Lederen for delegasjonen mr. Peter O`Leum, måtte i midlertidig snart løyse boksa. I den anledning rygget han inn i et særdeles utilgjengelig snar (typisk fremmenfolk, vi innfødte huker oss ned overalt) Da han tok spenntak med begge hælene oppdaget han at der han hadde sparket mosen til side var det OLJE!!!!!!!!!!!!!
 Med boksa på knærne og uten å tørke seg løp han til de andre, som ble lettere oppskaket helt til de hørte gladnyheten. De bestemte seg for å avbryte molteplukkingen. To oljefunn på to dager overgår selv plukking av jord molte.
 Som dette ikke var nok ble det på tilbaketuren funnet enda mer olje. Denne gangen var det ikke flytende olje. Ikke omdiskutert oljeskifer. Ei heller  oljesand var det som ble funnet. Nei da. Funnet var oljegrus, som bekjent inneholder mer olje enn oljesand og oljeskifer tilsammen!  Forekomsten av oljegrus karakteriseres som uvanlig stort da det har en bredde på ca 5 meter. Dybde og lengde er vanskelig å fastslå, men stort er det! I tillegg ligger funnet helt i dagen, så dette blir ingen kontroversiell utvinning sier mr Peter O`Leum.
 Størrelsen på funnene på Kjenshaugmyra vil ettter all sansynlighet være på ca 900 millioner fat olje! Det vil si like mye som funnet i Nordsjøen (200 til 400 mill) og funnet Skrugard i Barentshavet (500mill) tilsammen!
  Så dette er tidenes funn. I tillegg slipper man å bli våt på tæom her som det ikke er hav!!
 Dette skal være første gang i historien at plukking av jord molte har utløst et så stort oljefunn.
Som vi alle ser så er dette oljefunnet som ligger helt oppe i dagen. Nesten rart at ingen har gjort dette funnet før. Men det måtte nok til fagfolk. Ser man godt etter på bildet ser man sporene av en gledesdans rundt oljen.
Strippeklubben til Svenskekongen

Carl Gustaf (Bedre kjent som svenskekongen) Sier i en kommentar om strippebildene som politiet i Sverige har funnet : "Næ.. jag har inte jugit, jag har inte varit på strippeklubb i Sverige"  Vi i Kjenshaugmyra Villmarksenter er takknemlige for at Calle som han vil kalles, ikke sier noe om hvor han var på klubb... Viser forøvrig til gammelt innlegg i gjesteboka her, hvor det er omtalt litt...
  Atter en gang, Takk så mycket Calle for din diskresjon.
Håper vi snart ser deg igjen på gapahukbesøk, når det roer seg litt. Gjør som vanlig og ring før du dukker opp. (skal hilse fra alle gledespikene)

Kartplukking minutt for minutt
Dette kommer til å bli sensasjonelle bilder fra Torpa   

Pga det pågående direktsendte programmet fra Hurtigruta, har NRK sjefen Hans Tore, som han vil kalles blandt oss vennene, bestemt seg for å oppfriske sin barndoms kartplukking oppe på Finnmarksvidda. Da han er godt kjent på Kjenshaugmyra, vil han bruke den istedet for Finnmarksvidda, da han synes at Kjenshaugmyra er mange ganger finere. Programmet kommer til å følge suksess oppskriften fra Hurtigruta. En kartplukker vil bli utstyrt med kamera både foran og bak. Den direktesendte kartplukkingen vil etter planen starte i Sollibakkene for å derfra følge River Løken til det blir mer myrleint. Da skal det følges den erfarne kartplukkerens egne hemmlige ruter utpå Kjenshaugmyra.  Kartplukkeren kommer med jevne mellomrom til å trekke mot veien for å tømme fangsten. Da vil det være væmmlig fint om innfødte møter opp med flagg og mobiltelefon, så vi får slike bilder som fra anløpsstedene til Hurtigruta.  Programmmet ventes sendt etter fellesferien så fort moltblommen har knæft seg.  Tittelen blir: Kartplukking minutt for minutt, en plukke- odysse fra perlen Kjenshaugmyra.
NB. Bildet viser ikke noe fra Torpa. Det viser bare noe slags utsikt fra Hurtigruten.
Frædan før pinsæftan
Viktig melding.

Nå tar vi sjansen på å arrangere pinshaug på Kjenshaugmyrn. Selv om skogbrannfaren er veldig stor nå, så tæk vi å prøver dæ!
 Selveste gen.dir Kjenshaugen har sagt seg villig til å ta skylla, hvis det skulle kommme laus varme. Som takk for dette storstilte tilbud skal han få lov til å ripe i fyste fyrstikka.
 Dere som ser denne kunngjøringen må være så snille og IKKE varsle brannvesnet. De vil da selvfølgelig nekte oss pinshaug pga den store skkogbrannfaren. Alle må ta med seg hemstært selv!  Vi starter vanlig tid. VEL MØTT.
22.Mai (heldigvis)
For alle som måtte være i tvil, Det er heldigvis den 22. mai i dag. Ergo så gikk ikke verden under i går som vi alle har blitt skremt med. Derfor er det væmmli moro å kunne være den første til å offentligjøre denne gode nyheten til alle sammen.
Obama skamroser Kjenshaugen

President Barack Obama gir (i et håndskrevet brev til styret i kjenshaugmyra) sin bestevenn Gen.dir Kjenshaugen nesten all æren for at USA tilslutt tok Osama Bin Laden. Barack sier i brevet at hvis han ikke hadde vært på besøk på Kjenshaugmyra, og fått lov til å være med Kjenshaugen på å vækja trostsnuruer, så hadde han nok aldri kommet på hvordan de skulle få tatt terroristen.
 Selv om jeg har taushetsplikt, kan jeg røpe så mye at USA beviste at low tech er mere effektiv enn high tech i kampen mot terrorisme. Etter at vi hadde lokalisert Bin Laden og avskåret alle hans forsyningsmuligheter, så var det bare å vente. Dette kunne vi gjøre fordi vi hadde satt ut 14 King size snuruer, og i stedet for rognbær tok vi og festet på nystekt bacon, som er livretten til Bin Laden. Med den gode baconlukten tok det ikke lang tid etter det ble mørkt, før Bin Laden satt i saksa( Les: Hang i snurua) Og jeg kan bekrefte at snurufangst ikke gir noen pindauve.
 Atter en gang. Tusen takk Kjenshaugen for at du lærte meg å sette ut snuruer! Takk fra hele det amerikanske folk! Jeg skal innstille for Kongressen at Gen.Dir Kjenshaugen skal tildeles den høyeste utmerkelse USA har, nemlig Purpur ordenen Big Mac m bacon.
  Tusen Takk    Hilsen Barack

Sommerdagen Tjugeølløv
Husk på det gamle værmerket om at slik sommerdagen er, slik skal været komme til å bli en eller annen dag i løpet av kommende sommer.
 Maken til tidlig vår har det så vidt jeg kan huske, ikke vært siden tørrsåmmårn47 så dette er kuLa i Torpen!!
Postdirektivet

Vi i styret i Kjenshaugmyra er veldig stolte over at Jens Stoltenberg tilslutt lot seg påvirke til å snu i saken om postdirektivet(selv om dette skjedde i all hemmelighet i siste sekund) Grunnen til dette var jo selvfølelig hans hemmelige besøk sammen med den ekstremt hemmelige gjesten (Barack) på elgedyr jakta i fjor høst. Jens sier i en kommentar at han valgte å snu etter press fra Obama, som var sterk motstander av muligheten for å klusse med posten på Kjenshaugmyra. Jens sier videre at det nok kan oppfattes som han er vinglete, men mener at vingling er bedre enn taping i hvilken som helst sak! Han legger til at hvis det ikke var for ham, er det ikke sikkert at landsmøtet hadde fattet det lykkelige vedtaket de gjorde. Og i etterpåklokskapens skinnende klare lys er det jo selvfølgelig strålende klart at hvis man skulle tukle med posten på Kjennshaugmyra, ville dette føre til sterke reprimander fra USA. Dette pga Baracks elgefall(en firespiring) i fjor høst. Presidenten har tinget på denne elgeposten for resten av tiåret. Denne firespiringen er nå utstoppet og befinner seg i det Ovale rom. Se linken til Kjenshaugens bestevenn. Der er den avbildet. (hvis FBI ikke har fjernet det)
 Moralen må være at man tukler ikke med direktiver om elgeposter. I allefall ikke i Torpas Perle: Kjenshaugmyra.

Vårjevndøgn


Sikkert værtegn. I dag som det er vårjevndøgn, er det spesielt viktig å følge dette gamle værmerket fra TORPA.
 Hvis det drypper fra taket denne dagen, og det ikke er regnvær, Så betyr det at denne dagen går inn i historien som en dag med varmegrader.
VM sensasjon

Det kjente organet Wikileaks melder om en sensasjonell avsløring om den norske dobbelt gullmedaljevinnende Marit Bjørgen. Under en dopingkontroll etter det andre gullet kom det fram noen sensasjonelle opplysninger, som skiVM straks dysset ned, slik at andre ikke skulle få snusen i det. En deppa Bjørgen sier i en kommentar, etter at Wikileaks offentliggjorde alt om denne saken. "Dette har e itj fått tan Fred Børre, nei. Nei dette må e ha fått da e va på treningsleir på Kjenshaugmyra nå i januar"
 Det viser seg at Bjørgen var på treningsleir i 6 uker etter jul nå i vinter. Denne leiren ble avholdt i all hemmelighet, slik at konkurentene ikke skulle få snusen i denne ekstremt flotte skianlegget, som er en godt bevart hemmelighet.
 Men tilbake til saken, avsløringen er som følger: Marit Bjørgen er i lykkelige omstendigheter! Gravøren må være de i styret i villmarkssentret,
Sannsynligvis selveste Kjenshaugen. Dette tror vi fordi Bjørgen har insistert på at gratishaugen  på død og liv  snarest skulle døpes om til Kjenshaugen.
 Vi stiller oss i rekken av gratulanter, og ønsker lykke til. Vi regner med at dette avkommet kommer til å bli en super idrettsutøver med slike ekstreme gener!!

Tjugen dagen 2011
 Angående Ole Einar Bjørndalens form som han skal ha mistet. Landslagslegen som er sendt nedover til Melllom Europa, kan når han leser dette, bare returnere. Vi på Kjenshaugmyra Riksanlegg og Treningssenter for Skiskyttere har nemlig funnet formen til Bjørndalen.
 Formen ble funnet ved siden av standplassen han hadde brukt. Etter å ha skutt i filler flere par ski, hadde Bjørndalen, som den perfeksjonisten han er, brukt formen til å samle tomhylse i. Så fort nærmeste posthus er funnet skal formen sendes tilbake til Bjørndalen.
Her ser vi formen til Bjørndalen, etter at den er tømt for sallongriffelpattroner
Døde fugler også i Vest-Torpa
Den mystiske fugledøden som har intruffet både i Arkansas og Sverige, er nå også sett på Kjenshaugmyra. I dag tidlig måtte snøplogen tilkalles  for at trafikken skulle komme fram, da det lå store mengder med forhenværende flyvende fugler i veien.
 Lokale eksperter som kom til, kunne fastslå at fuglene ikke hadde lidt noen pin- daue, da de bar spor etter å ha blitt truffet av kragkuler. Ytterlige forespørsler avdekket at Selveste Gen.dir Kjenshaugen hadde vært på matauk like før!!
 Generaldirektøren sier i en kommentar at Mat lyt`n ha øg trost er livretten min.
Her ser vi to store anleggsmaskiner som måtte settes inn for å fjerne de døde fuglene
Meny for juni

Nå kan vår egen kokk og matekspert Hr. V. Ænnlæpan trekke ett lettelsens sukk, for nå er meny-året omme. Alle måneder har fått sitt eget oppsett for bespisningen. For juli kan man bare bla seg nedover siden her for å finne fjorårets meny. Den skal da brukes som om den var årets oppskrift, Ingen husker jo så langt tilbake som et år alikevel.
 Her er uansett rundens siste menyforslag.


  Forrett:                     Kakusteik
  Hovedrett:                 Godt kokt ribbe på en seng av brenneslesalat
  Dessert:                     Mer kakusteik, denne gang med et dryss av sukker

   Nå kan man planlegge maten for et helt år. Pass på faren for overspisning!!

Meny for mai
 Vår alltid oppdaterte kjøkkenchif, den kjente gastronomen Hr. V.Ænnlæpan
har i anledning selveste mai måned funnet det på sin plass å kjøre på med en skikkelig meny denne gangen.

Forrett:       Lettkokte ferske trostegg
Hovedrett:   Fersk spe-elg innbakt i årgangsbrød hentet opp fra kakubilen nede i Trøyllkåvå høLen
Dessert        Is hentet fra kjøsvellet bakane i Nørstvassbækka

Ha en flott mai måned, Hilsen V. Ænnlæpan
April meny
Gastronomen V. Ænnlæpan har med dette gleden av å presentere menyen for April. Nå ha vi pga en liten kollisjon, gleden av å kunne servere en skikkelig god og smakfull hovedrett.
 Forrett:      Sildklubb
 Hovedrett:  Revehalesuppe
 Dessert:      Fleskeklubb
Skulle kosten virke litt bondsk, er det for å rette opp inntrykket etter hovedretten.  Bon Apetit
meny for mars
Vår landskjente gastronom V. Ænnlæpan har i gledesrusen over alle gullmedaljene bestemt at menyen for mars skal være en hyllest til de norske gullmedaljene. Dette er marsmenyen:

  Forrett:       Kaffeknikt
  Hovedrett:   Gullbrød
  Dessert:       Hembrent
Skulle denne kosten føles litt ensformig, kan forrett og dessert bytte plass. God apetitt!
Februar meny
Nå som det  går mot lysere tider anbefaler  Sjefskokken V. Ænnlæpan følgende meny:  Forrett :       Kakusteik
          Hovedrett :   Kakusjive med sirop
          Desssert:      Kakuskælk som har li framme 14 dager

Om maten er aller best egnet for de med sterke tenner, så ikke se mørkt på det, for det lysner jo denne årstiden.
 Hilsen V. Ænnlæpan

10.dag jul tjuge ølløv
Nå er tida kommmet for å møte en uendelig rekke av hverdager (eller søkna som vi Torpingarna sier) I den anledning er det jo på sin plass å minne om hvor viktig det er å unngå bli matlei til neste jul. Som den gastronomen og menneskekjenneren jeg er, tør jeg påpeke det faktum at overspising av julemat i de neste 350 dager fører til manglende julestemning julen 2011.(i hvertfall i matveien) Derfor anbefaler jeg følgende gode gamle Torpekosthold i januar.
   Forrett :      Kald vassgraut
   Hovedrett:   Striskjorte og havrelefse
   Dessert:       Kald flatklubb

  Godt Nyttår  Hilsen V. Ænnlæpan
Væltjulæftan
        JULEMENY

 Nå er menyen klar. Her kjører vi 110% tradisjon fra Torpen. Her er det ingen grændis eller slikt piss.

        God gammaldags kvællvol. Lutfisk, Råkåfisk, Kokt potet, Hembåkå lefse, Hemsmør, Kjøttrull, Sylte, Rulett og hembrygd øl.
  Alle matelskere ønskes ei væmmlig go jul,uansett om de har Torpegener eller ikke, her utelukker vi ingen!    Julehilsen fra gastronom V. Ænnlæpan😀
Slik ble Torpingene verdsatt i forrige århundre!!
Det sner og det sner, vi sner snart ned
Som statestikken viser er førjulsvinteren 2010 arbessam når det jelt snømåkåing.
HUSK FUGLOM
Husk å legge ut mat ått fuglom i dæssi spreng-ekstrem-monster kulden frå sibir
Meny for adventtiden

Desembermeny før jul.

 Gastronom V.Ænnlæpan vet at nå stunder vi alle sammen på litt gammeldags mat før jul, for å sette stor nok pris på julematen.

 Forrett:      Avsilt byggrynssuppe
 Hovedrett: Flatklubb
 Dessert:     Vassgraut og glæ mjølk
    Vi kommer tilbake med julemenyen!

Sensjasjonell resultatsliste
Sensasjonell resultatsliste på    www.woodgears.ca/eyeball
Her er beviset, men mangler litt på kjenshaugens rekord på 0,89 !!
LØP OG KJØP
LØP OG KJØP

Villmarksenteret Kjenshaugmyra har nå flere paller med klimakvoter til salgs. Disse går nå til halv pris, med med muligheter for kvantumsrabatt. Priseksempel: Klimakvote med ekstra grønnfarge, størrelse 2,14 m3 Nå kun kr
14.000.-

            Løp og kjøp, dette er billig!!!
Aan i ellefte

Dæ har vøri så ansamt, og je har hatt dæ så trabelt, at dæ ær nåfyste menyn før november kjæm. Dætti leite har dæ gått ut på å få bærje loa. Hældigvis fækk je mæ mæg n Kresta-før Kusebakka tæ jæLpen, så vi greidde å få inn loa før vintærn kom. Mange har både trøske og møLi så dom er ferdige, men je har itte fått lånt trøskeværk, så je lyt nok træLe mæ sliun.
 Da æll åkærn i bygden ær redde så har tre stjerners kokken V. Ænnlæpan følgende meny anbefaling før november:
   Forrett: Bårkebrød
   Hovedrett: Levabrød
   Dessert: Måråbrød
 Bånn appetitt! 

7 oktober 2010. fredsprisglipp

Årets sensasjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Gen.dir Kjenshaugen avslører fredsprisvinneren!!!!!!!!!!

 Under en samtale med generaldirektør Kjenshaugen, kom han i skade til å fortale seg og avsløre vinnneren av årets fredspris. Vi siterer:  Sist je var i Kjina træffte je en så spesielt koslig kjineser. Dæ fæns itte vont i hænom, så je tenkte, hæn skar jodden mæg få fredsprisen. Da je kom hemmat så kontakte je bæstevein min, hæn Barack. Hæn skulle tala ve n Torbjørn, så skulle dætti gå i orden sa n. Som sakt så jort. Nå je var håss n Mærta Lovise i hæljeskøtti, sa hu at far hennes hadde hørt at kjinesern sku få prisen.  Så nå synes je bære at dæ ær harmli at je itte hokser navne på kjinesra.
 For egen regning kan vi legge til at Kjenshaugen beveger seg i de høyere sirkler i samfunnet. Vi er stolte av ha denne kapasiteten på vårt Team.

Superkokken V. Ænnlæpans oktober meny
Atter en gang har vi gleen og ikke minst æren av å presentere den superkjente og avholdte superkokken V. Ænnlæpans menyforslag for oktober. Som vanlig er det lokale råvarer og kortreist slow food som er interessen hans.

   Forrett: Pisilsup
   Hovedrett : Krommjølk
   Dessert: Nysilt mjølk smaksatt med 7 typpærer

   Vi ønsker alle god apetitt,  hæll som vi sir i Torpen: Æt nå, æt tæ di drit i boxa.

Kveinnkæll dagen
Gastronom og chief V. Ænnlæpan anbefaler følgende snadder til middag i hele september( da kan man lage store posjoner og spare store mengder med ved til koking av mata.
  Forrett Mjølkevilling
  Hovedrett  Mjølkegraut
  Dessær  Tettmjølk
(fredag) 13 august
Nå summer hele kjenshaugmyra av sterke rykter. kan dette stemme?? Er det sant? Hva skal vi i såfall gjøre?   Vil han virkelig svikte oss??
  Ryktene er følgende: Et kjent hodejegerfirma fra  Ny Guinea har innstillt Kjenshaugen som den nye toppsjefen og konsern generaldirektøren for SAS. Begrunnelsen skal være at den mannen alltid har høytflyvende planer og er overhodet ikke plaget av høydeskrekk, i tillegg er han en racer på representasjon.
 Vi venter med spenning på hva kjenshaugen vil bestemme seg for!
      SISTE NYTT I DENNE SUPERVIKTIGE SAKEN ER AT MR.KJENSHAUGEN KOMMER TIL Å FORTSETTE SOM GENERALDIREKTØR I KJENSHAUGMYRA VILLMARKSENTER OG ALLE DATTERSELSKAPENE, SAS GREIDE HELDIGVIS IKKE Å TILBY KONKURANSE DYKTIGE BETINGELSER.  HELDIGVIS HAR KJENSHAUGMYRA STORE KAPITALBEHOLDNINGER FOR TIDEN, SELV OM VI KOSTER NY ASFALT TIL KJENSHAUGMYRA.
 
Æller siste nyeste nytt: Da SAS ikke hadde råd til å ansette Kjenshaugen, måtte de nøye seg med den nest beste: nemlig Rickard Gustafson.
Meny for august
Superkokken V. Ænnlæpan har nå klar menyen for august:

  Forrett:  Surprim drekke
 Hovedrett: Sø
 Dessert: Pottost

 Grunnen til at det er så flott mat i august er jo at det er (var) selve slåttonn måneden.
Terrorsiktet med lokal tilknytning
Det er ned stor beklagelse at vi kan melde at den terrorsiktede Usbekeren har hatt oppdrag for Villmarksenteret.
 Det var natt til 17 mai at han var innhyret for å saluttere i anledning den store dagen. Det var rart det ikke ringte i bjellene hos styret da vi så hva slags bil han kom i (Rent a wreck), men han fikk jobben,  Vi ble riktignok litt forundret da vi så han lesste ut 2301 kg med dundramitt, men vi regnet jo med at kunne sine saker. Etter smellet( det skal han ha, det smalt bra!) gikk det meste av nasjonaldagen med til plukke opp sprengt åbbår fra Ullsjøen. Da styret ikke så seg i stand til å greie at dette alene, fikk vi med oss div naboer på selvplukk av åbbår.
 Kjenshaugmyra Villmarksenter beklager på det sterkeste bruken av utenlandsk arbeidskraft. Dette skal IKKE gjenta seg.
1.juli

Vi i Kjenshaugmyra villmarkssenter har gleden av å offentliggjøre at vi har knyttet til oss den kjente Stjernekokken,gastronomen og feinchmakeren
V. Ænnlæpan. Han skal hjelpe oss med menyer , og her er menyforslaget for juli.
   Forrett: Søyll.
   Hovedrett: Grynpølse
   Dessert: Kæll rabarber suppe-
 Hvis du skulle bli leitt mata sist i måna, kan du for å piffe opp smaken variere med avsilt byggryns suppe,  God apetitt.

jønsok
Nå er det endelig Jønsok og unnbokse-snu. kun et halvt år igjen til julebadet, enten det trengs eller ikke
18 Mai (!!)
Stygg trafikkulykke på Kjenshaugmyra.

Natt til 18.mai skjedde det en stygg trafikkulykke på Kjenshaugmyra. Heldigvis ble ingen skadd.
 Da sesongen snart er på hell har vi fått solgt og eksportert  et trailerlass med brukte pilkehull fra Ullsjøen. Det var denne lasten som valt etter å ha passert telehiv, uten å ha de innfødtes kunnskap om passering telehiv med påfølgende lav fart
 Det foreligger IKKE mistanke om promilllekjøring. Til alt hell ble de aller fleste av pilkehullene berget, og ble lastet over på lokale trailere.
Fra bergingen av traileren med de brukte pilkehullene
15 Mai 2010
EXTREM VERDENSSENSASJON PÅ VEST-TORPA

Askenedfallet på Kjenshaugmyra har ført til ekstrem nedsmelting av snø og is, samt en hittil uoppdaget liten isbre på Kjenshaugmyra!!
 Den nå oppdagede isbreen har vi tatt oss den frihet å døpe for Martemyrjøkul. Midt inne i den nedsmeltede Martemyrjøkul er det funnet en av de eldste bopeler på hele den nordlige halvkule!!!
 Sensasjonelt nok, viser det seg at C14 datering av dette huset ikke virker,da det er for gammelt!!!

 Siste: Arkeologene er nå i ekstase og ligger nå og hyperventilerer etter at de har funnet følgende innskripsjon risset inn i en av veggplankene:  ADAM + EVA = SANT
 Dette skulle bekrefte hvilket paradis Kjenshaugmyra er, og alltid har vært!!
Første frigitte bilde av denne første menneskeskapte bolig.
17 mai 2010
Samling til 17mai tog kl08.00 ved Løken.
 kl 08.05 starter toget og går til Djupdalen og tilbake igjen. Grunnet mykt underlag skal alle gå i hoso-lesta.
Vel tilbake er det leker, bla sprette jub, hoppe på tæla-hiv, før den går over til tæla-aids og blink skyting med sprettert, hvor vinneren får 12 mnd forbruk av brylcreme.
 servering av måltkart naturelle og måltkartvin.

           VEL MØTT
Gammal røy sett i vægakænta
Gammel røy ble oppservert på Kjenshaugmyra forleden. Alle trodde at den gamle røya skulle gå i 17maitog, men hadde sett feil på kalenderen og trodde at det var den 17 mai.
 Ved nærmere ettersyn ble det oppdaget at den gamle røya gikk og stormåt vulkanaske. Dette får vi ta som et bevis på at naturen ordner alt til det beste.
Den gamle røya på Kjenshaugmyra
OL på kjenshaugmyra
Innkommet forslag om OL på Kjenshaugmyra er et supert forslag som styret skal arbeide videre med. Tanken på dette fikk det til å knistre i styret, av begreistring. Forslaget er skrevet ut, og vi i styret skal vise det fram til IOC i Juan Antonios begravelse. Vi er så heldige at vi er bedt med på mæddag etterpå, så da får vi drøftet det med de som er oppe i di.
15april ved kvældvol-leite
Vulkanaske har falt over Torpa.
Tragisk nedfall av aske fra Island, over Kjenshaugmyra. Det er med stor sorg vi kan meddele at det ser ut til at Torpas Perle, Kjenshaugmyra, kan bli skjult av store mengder med vulkanaske. Foreløbig er det snakk om et ca 4-5 cm tykt lag,og hvor dette ender er det ingen som kan svare på.
 Det så lenge ut til at asken skulle bli så fortynnet at det ikke skulle bli noen som helst virkning i hele Torpa, men utpå æftas-sia forandret dette seg dramatisk da asken begynte å falle i store mengder. Luftrommet over myra er nå stengt med umiddelbar virkning for alle år-hanar på Vest-Torpa, så i verste fall kan vi miste en hel år(hana)gang med kyllinger.
 Som toppen på kransekaka er skaraføret også helt ødelagt!! President Barack Obama sier i en kommentar: Dette er det stussligeste jeg noen gang har hørt! Åsså Kjenshaugmyra da gitt, selveste yndlingsstedet mitt. Når dette er over skal jeg personlig sørge for at USA skal hjelpe dere med oppryddingen  av denne store askemengden. Også jeg som var bedt med på århana leik nå i vår, nå har jo det gått rett til helskotans!
Vulkan asken (åska, som vi Torpingom sier) på Kjenshaugmyra Torsdag 15 april 2010. Her ser vi tydelig hvor omfattende skadene er.
8 April 2010

SISTE NYTT .6 April 2013.   Hvor kan de ha tatt ideen fra, mon tro. Sjekk siden:  www.ubaat.no  Velkommen etter sier vi bare. Vi vil samtidig ønske våre konkurrenter lykke til med satsningen.


Torpas perle, Kjenshaugmyra, kan  med stor stolthet avsløre sin nyeste innvestering. Vi har vært så ufattlig heldige at vi har fått en veldig gunstig pris på vårt nyeste turistbefordringsmiddel.  Hvis du begynner å bli så spent på hva dette er, at du nesten pisser i boksa, så må du gå på dass før du leser lenger. Vi har ingen interesse av å bli beskyldt for å være årsaken til at noen måtte bli våte i boksrævom sine.   Dette transportmiddlet er det første av sitt slag i nord Europa for sivilt bruk. Det var etter tips fra Barack at vi kom i kontakt med den Sveitsiske Marinen. De er i ferd med å oppgradere sine farkoster.  Denne skal gå i turisttraffik fra Ullsjøen og oppover Løken til langt opp i Solibakkene. Vi har også all grunn til å være fornøyde med prisen. Kun 499.000 sveitsefranc levert i Alpene. Dette er et KUPP.  Hvis du fortsatt ikke har skjønt hva slags fartøy dette er så kan jeg opplyse om at dette blir den første sightsing ubåten i Løken, i manns minne!Ubåten er sertifisert for 8 passasjerer og et mannskap på 18 personer. Vi venter kjempetrafikk så her blir det sikkert mange nye arbeidsplasser bare med bilettsalg. Skulle det bli regnsommere kan den også brukes på selve myra. Velkommen til  en helt U(båt)nik opplevelse!!
Her er ubåten vår klar til å lakkeres gul, slik at yellow submarine vil få en helt ny betydning på Vest-Torpa
24 mars
Jippi!!!    I dag er det bare ni måneder til jul-nissen kjæmm!!
Nå går dæ hå dæ kænn tæ nissen kjæmm.
12 mars
Styret i Kjenshaugmyra villmark vil takke Barack Obama (Kjenshaugens bestevenn), for at han vil dele pengene fra Nobel fredspris, med villmarkssentret. Vi føler oss beæret da vi er eneste europeiske mottager av pengene. Tusen takk Barack for 1/4 million$. Pengene skal gå til julebord, så atter takk.
Offentlig beklagelse 3. mars
Den mest ydmyke av de ydmykeste,generalsekretær Ankoppbakken, vil med dette på det aller sterkeste beklage sin skjendige oppførsel utført i EUs indre marked. Jeg tullet meg hjem umiddelbart jeg fikk denne rebbetissa av en skjennepreken fra Konserndirektør, grunder og Generalsekretær Kjenshaugen.
 Det ligger nok itte fornoen fra Stussligstuggun, å ajere storkar og Generaldirektør. Lyt nok inrømme at smaken av jet set liv var søt. Men je skjønner at ordtaket" einn gong fænt- ællti fænt" stemmer. Je skar love å itte gjøra no værre heretter enn å kaulle maur og dra tæ vægas.
 Nå dæ bære blir bært, og tørker opp, skar je bøye meg i støvi før Generaldirektøra over ælle Generaldirektørom.
17 februar 2010

SKARPE REAKSJONER FRA VATIKANET.

Etter publiseringen av de mest brukte, og støtende kraftuttrykkene og svartbannings ordene i går, har gen.dir og konsern sjef Kjenshaugen blitt innkalt på teppet til Paven i Rom.  Paven vil ha en umiddelbar slutt på forsøplingen av internettsider i Torpa.
  Gen.dir og konsern sjef Kjenshaugen sier i en kommentar: Je krysser ingen!! Je tæk meg jenne en tur til Paven, men han skal værsegod vente til jeg har anledning. Det blir ikke før spark akar sesongen er over, da kan jeg ta en tur til Paven i Rom, og høre hva han har å si.

Paven i Rom mens han fordømmer all banningen i Torpa
2 Februar 2010
Nyeste opplysninger om Kjenshaug Marte er publisert under "Kjenshaug Marte"
 
 Takker for nye opplysninger om Martes søster Brynnsguri. Alle som sitter på opplysninger om Brynnsguri, bør ta kontakt, slik at distriktet hun opererte i kan fastslåes. Det er jo tydelig at hun jobbet over hele Lundåsen, men kanskje hadde hun oppdrag over et større distrikt. Ta kontakt hvis du vet noe!
18 januar 2010
                         SENSASJON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 President Obama har etter sitt besøk på Vest-Torpa før jul, bestemt seg for å frigi hemmlige opplysninger om Kjenshaugmartes oldebarn som var Elvis Presley!!Kjenshaugmartes sønn Billy, som tok etternavnet Hill i USA, var morfar til Elvis. Billy oppfant HillBilly musikken da han i 1902 pisset på et strømgjerde (amerikansk utgave med 110 volt)så det hersker nok ingen tvil om hvor Elvis har sin musikalitet fra. Nå er filmen fra Elvis hemmlige besøk på slektsstevne på Kjenshaugmyra frigitt. Opptaket er gjort i utlåven som sto i Bokkruds volla, hvor Elvis gledet sine norske slektninger med en spontan intimkonsert. Grunnen til det gode humøret er at han ville flytte til Torpa. Dette ble han nektet av oberst Tom Parker som var hans agent. Dette ble i tøffeste laget for Elvis, som ble nektet å reise mer til Torpa. Det var etter dette at han begynte å trøste seg med alle mulige rusmidler, hvilket ble begynnelsen til slutten for denne Torpas store sønn. Senere fikk han tatoert "Elvis love Norway" på høyre kneskål, og "Elvis is Torping" på venstre kneskål.  De frigitte notatene bekrefter at Elvis alltid uttrykte stor beundring over oldemorens fantastisk flotte barndomstrakter.
   Vi anbefaler alle Torpinger å klikke seg tilbake og se på filmen; Elvis i Torpa.
 (De som itte er så heldige at de er Torpinger kan under tvil få sjå på de u)
11 Desember
Obamas hemmelige visitt.
Nå som Obama har dratt, kan vi avsløre at han var på hemmelig overnattingsbesøk  natt til 10 Desember på Kjenshaugmyra. For å vekke minst mulig oppsikt ble han og Michelle dratt skogleies på skikjelke av noen av sine mest betrodde Secret Service agenter. De ville ikke fortelle hvor Air Force one var parkert.
Selv om han ble meget skuffet da han hørte at kompisen(Kjenshaugen), måtte bruke opp kvota si med 3dagers egenmeldinger, før året var omme, så tødde han raskt opp etter en porson med moltekartkrem og knikt. Etter andre knikten ble han temmelig høy og mørk, noe tilfeldig forbipassende Torpejinter fikk merke.. Michelle varslet om at hvis han ble stort høyere og mørkere, så kom hun til å bli sur hele neste dag.  Ellers ble han vilt begeistret for å pisse ute i friluft. Denne Torpeskikken skal jeg jammen ta med meg til Det Hvite Hus. Da skal turistene i Pennsylvania ave jammen se noe de ikke har sett før sa han. I løper av kvelden ble det avviklet norskkurs, hvor han lærte "skål"   Før de dro torsdag morgen uttrykte Barack skuffelse over Kjenshaugens lemfeldige omgang med den norske sjukelønnsordningen, men ga beskje om å hilse. Fredag kl11.03 lokal tid vinket de med vingene i det de passerte over Kjenshugmyra. Takk for besøket Barack og Michelle!
Sekunder før avreise fra Gardermoen. Bare minutter til de kan se igjen Kjenshaugmyra.
4 Desember
VERDENSREKORD

 Generaldirektør Kjenshaugen har gjort det igjen!!
 
 Denne gangen ble det til og med verdensrekord med ufattelige 
0.89
poeng på eyeballing. (www.woodgears.ca/eyeball)   Prøv selv ! Etter å ha prøvd, kan du verdsette denne utenomjordiske prestasjonen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se selv, for en poengsum!!!!
3 desember
President Obama over Kjenshaugmyra!  
 I forbindelse med ankomsten til Norge vil Barack Obama ta tre overflyvninger av Kjenshaugmyra (snitt flyvninger) for å beundre den spektakulære naturen som hans bestevenn, Kjenshaugen, beskrev så flott under sitt besøk i det hvite hus. CIA advarer på det sterkeste mot dette, da det ikke kan utelukkes at ytterliggående Torpinger (fra Nord,Aust og Sør Torpa) grunnet misunnelse, kan forsøke å skyte ned Air Force One, med sprettert og langbuer. President Obama sier i en kommentar : Det er ikke risikofritt å være bestevenn med gen,dir Kjenshaugen, men noen sjanser må man ta. Ellers kan han bekrefte at han gleder seg stort til å smake moltekartkrem og knikt som Kjenshaugen har anbefalt så varmt.
 Vi anmoder alle VEST Torpinger om å møte fram 9 desember kl litt etter kveldvol,  for å hylle fredsprisvinneren og torpevennen Obama. Ta med 18mai flagg og talik ( det blir salg av pottost og pisilsup)
Air Force One klargjøres til overflyvningen av Kjenshaugmyra
9 oktober 2009
 Barack Obama får fredsprisen.
 
  President Obama sier i en kommentar til oss : Uten min gode venn Kjenshaugen hadde jeg aldri fått fredsprisen. Etter at han innførte våpenhvile i Lundåsen på kveldstid har det nesten blitt fred mellom de gamle skolekretsene på Vest-Torpa.
 Derfor er jeg takknemlig for at han tok seg tid til å besøke meg i høst, og lære meg litt om fredsarbeide.  Tusen takk til Nobelkomiteen og gen.dir Kjenshaugen,
7.oktober
 Generaldirektøren m/fam gratuleres herved !!
Pressemelding 14. september
Pressemelding fra det Hvite Hus-
 President Barac Obama har den store æren av å invitere en av de personer han beundrer mest i den vestlige verden; nemlig generaldirektør Kjenshaugen til å besøke seg i USA denne høsten. Obama håper Kjenshaugen har anledning til å bli 2 måneder, slik at de kan få avklart muligheten for å opprette en fileal av Kjenshaugmyra Villmark senter,

  Generaldirektør Kjenshaugen sier i en kommentar at han nok bare har anledning til å være noen dager, da både trost og elgjakta starter opp snart her hjemme i gamlelandet, Vinterens matforsyning må sikres, president eller ikke president sier Kjenshaugen bestemt.

   Vi hjemmesitterne ønsker Kjenshaugen god tur.
Obama øver seg til å ta imot Kjenshaugen.
6. august
HVA VAR DET VI SA !!!!!!!! Se linken( www.oa.no/nyheter/article4498240.ece)
 Legg spesielt merke til siste avsnitt.  Meget effektiv avskrekking. Det har ikke vært sett en eneste kartplukker noen plass på Vest-Torpa etter dette.
4 august
ADVARSEL-- KARTPLUKKERE--ADVARSEL.
         Hoggorminvasjon på <kjenshaugmyra. 
 
 Store flokker med hoggorm er i det siste sett på kjenshaugmyra og omland, ormene ligger under moltekartplantene og venter på kartplukkere. Derfor må alle kartplukkere holde seg unna.
  Skulle dette ikke hjelpe mot kartplukkere er det sannsynlig at det kommer til å bli sett bjørn, og da er det i hvertfall livsfarlig å bevege seg med bærspann i omerådet.
28 juli
Vi bare minner om skogbrannfaren`!
 
Kutt røyken- Æt heller snus.


Som man ser av statistikken har Juli vært heller tørr, men vi får håpe på mer nedbør i August.
Juli ga 230 mm nedbør, hvilket er bra for målt-karten.
10.juli
 Kjenshaugens forsvinning oppklart! Torpinger overalt i verden har lurt på hvorfor ikke Kjenshaugen har vært å se på lang tid. Forklaringen er at han har gjennomført en hodetransplantasjon, og derfor ikke har vært god å kjenne igjen etter inngrepet. Dette ble først kjent da styret hacket seg inn i politiets passfoto arkiv. Hr Kjenshaugen har søkt om nytt pass  i tilfelle utenlandsreiser. Vi har gleden av å bringe nytt passfoto ut til dere Torpinger. Se fotoalbum for å se forskjellen mellom før og nå.
Gen.Dir Kjenshaugens nye utseende etter transplantasjonen.
15 Juni
HELGETUR
 
 Vi minner om turen for pensjonistene i Kjenshaugmyra Pensjonskasse.
Turen går av stablen førstkommende helg, og går i år til Oslofjorden.
 Bussen  går fra Dokka Lørdag 20. dm. klokka litt over høgstdags.
 Det blir pissepauser på: Odnes,Svingvoll, Hov, Fall, Enger. Horn, Brandbu, Gran, Lunner , Grua, Harestua, Hakadal, Nittedal, Rotnes, Hagan, Gjelleråsen, Mortens Kro, Mossevegen og Ski. Ellers kan bussen stoppe etter behov.
3 juni
  Referat fra risplukker seminaret i Ålesund i pinsen.

  Seminaret var meget vellykket. i tillegg til alle tilreisende møtte de innfødte tallrikt opp under seminaret. Gatene var folketomme mens seminaret pågikk.
 Her var det mange tips å ta med seg videre i arbeidet med å utvikle Kjenshaugmyra til å bli Nordre Lands spydspiss i risplukker bransjen.
 Condolesa Ris uttalte at Vest Torpa har alle forutsetninger til å  bli storlevrandør av matvarer, i tillegg til villmarksopplevelsen.
20 mai 2009

Generaldirektør og grynder Kjenshaugen har natt til i dag Utført den fantastidke prestasjonen med å presse sin egen rekord med eyeballing (se www.woodgears.ca/eyeball ) ned i ubegripelige 1.01.  !!!! Dette er ny rekord for Nord Europa!! Vi bøyer oss i støvet for denne fantastiske prestasjon. Dette er ikke noe som andre engang kan drømme om.
 Ordføreren oppfordres herved til å gi denne mannen en medalje, for her er kommunen ettertrykkelig satt på kartet, MGP seieren blir bare en bagatell sammenlignet med dette. Det ryktes alt at andre kommuner har meldt sin interesse for å kjøpe opp Hr Kjenshaugen, for å utnytte pr effekten denne nærmest uslåelige rekord gir.
 Jeg er extremt stolt over å få sitte i samme styrerom som generaldirektør, grynder og rekordholder Kjenshaugen.
   Styret har i ekstraordinær generalforsamling med 6 mot 5 stemmer besluttet å gratulere med denne prestasjonen.

         GRATULERER !!!

18 Mai
 Melodi Grand Prix til Kjenshaugmyra 2010 !! ??

  Styret i Kjenshaugmyra Villmarksenter kommer til å drive intens lobbyvirksomhet i kulturdepartementet for å få MGP 2010 lagt til kjenshaugmyra. Vi regner med at dette skal gå som fot i hose, da Trond Giske er en av våre mest ivrige kartplukkere, og er godt kjent i omerådet. Han sier at dette er pice of cake, men for syns skyld må han la de andre intressentene få lov til å  ihvertfall få spørre om lov til å arrangere showet.
 Bokkerud kommer til å bli hovedscenen, mens div tomme låver i nærmiljøet vil være base for TV produksjonen.  Den bunnsolide bilprodusenten GM har tryglet om å få være hovedsponsor, så det økonomiske er i boks. Det eneste som gjenstår er å få lånt nøkkel til bommen  på Bokkeruds vegen.
 Publikum oppfordres til å møte i god tid.
10 mai
17 Mai på Kjenshaugmyra.

 Samling til tog kl 08.20 ved Løken. toget starter kl 08.30, går til Lengeroppberget, snur der så tilbake til Løken hvor det blir servering av moltekartkrem og blåbærvin. Deretter er det svømmekonkurranse i Løken via Ullsjøen og opp Ankoppbekken til Gardsætra.  Vinneren vil få et års forbruk av kardemomme.

 Støtt det lokale villmarksliv. Møt opp og gå i tog!
5 mai
Vi minner om at påmelding til seminaret om selvplukk av ris, må skje innen 7mai. Seminaret avholdes i pinsen. Sted er Rica Ålesund.
 Hovedtaleren er hentet fra USA: Condolesa Ris (fhv. utenris minister)  Vi oppfordrer alle torpinger til å delta, her er det mange tips å hente bla. Hva er best, puffet eller kjæring-ris.
  Meny alle dager  :  Riskrem.
  Prisen er bagatellmessige 2870 us dollar.
  påmelding til; kjenshaugmyra@gmail.com
20. April
Takkebrev fra kinesiske myndigheter.
 Vi harmottatt følgende takkebrev: Ærede Kjenshaugen. Vi vil få takke for den nye oppmåling av vår mur. Før trodde vi at den var ca 5000 km. Etter at ærede Generaldirektør Kjenshaugen kontrollmålte muren vår (med tommestokk) viser det seg at den er 8851km 810m og 47cm. Dette er fantastisk. Takk, Takk Ærede Kjenshaugen.
 Hilsen murminister Lang Sten Mur.
Sommerdagen
Ryktene om Generaldirektør Kjenshaugens studietur til Orienten viser seg heldigvis å ikke medføre riktighet. Dette har han grundig tilbakevist (se gjestebok) Med begrunnelse i dette har styret enstemmig besluttet å dekke hans reiseregninger. Itillegg vurderes utbetaling av en større bonus når selvplukkingen av ris kommer i gang for fullt. På sikt kan inntektene av ris til og
med overstige inntektene fra moltekart plukking.
1 april
 I motsetning til resten av styret har Generaldirektør Kjenshaugen avsluttet skisesongen! Dette kan ha sammenheng med hjernetransplantasjonen som
som kanskje ikke var 100% vellykket. Etter studieturen til orienten skal
muligheten for hodetransplantasjon utredes, selv om dette kan føre til problemer med bildet i førerkortet.
25 mars
 Gledelig melding: Generaldirektør Kjenshaugens hjerne ser ut til å ha festet seg. Styret har derfor i ekstraordinært styremøte besluttet å sende ham på studietur til Asia for å studere våtmarksomeråde med risdyrking, dette  med   tanke på dyrking, og påfølgende selvplukk av ris. Blir dette vellykket åpner det for uanede muligheter, da det ikke er så mye selvplukktilbud av ris i Vest-Torpa.  Vi ønsker GOD TUR.
17 Mars
 På tross av sykmeldingen lykkes Gen dir Kjenshaugen i dag med å sette en nærmest uslåelig rekord i eyeballing ( se link i gjesteboken) i dag. Rekorden lyder på utrolige 1,06 !! (en komma null seks)  Dette kan vi ta som et tegn på
at han er på full fart tilbake, med sin nye hjerne. Vi gratulerer.
  Siste nytt om Kjenshaug Martes etterkommere er publisert i gjesteboka, samt under siden: Kjenshaugmarte.
Fredag 13 Mars
 Generaldirektør Kjenshaugen er nå blitt sykmeldt etter sin tredje hjerne- transplantasjon hittil i år.  Transplantasjonene er utført for å øke hjernekapasiteten med tanke på videre utvikling av Kjenshaugmyra.
 Som konstituert generaldirektør har det lykkes styret og få ansatt Kjell Inge
Røkke, inntil Kjenshaugens nye hjerne har fått festet seg.
5 mars
Generaldirektør Kjenshaugen er i dag på seminar for å lære hvordan man skal lære seg å resirkulere de store mengder med navle-lo som på sikt kan skape problemer med overgjødsling av molte plantene på Kjenshaugmyra.
2 Mars
 Kung Carl Gustaf Har vært her. I og med at vi måtte avlegge taushetsløfte, kan alle tenke seg hvordan det gikk...  Ski VM 2011 i Oslo har bestilt all snøen på Kjenshaugmyra, i tilfelle de ikke får sin egen. Dette blir et ok tilskudd til omsetningen dette året.
28 februar
 Pressemelding fra Det Kungliga Svenske Slott. Kungen skal når han henter sin nye el-bil i Norge, besøke villmarksenteret Kjennshaugmyra for å se på mulighetene for å arrangere bryllupsfesten for kronprinsessen på sentret der.
27 februar 2008
 Har i dag mottatt  henvendelse fra det svenke hoffet  ved Over Hoff Brød Skalk Ståle Zink Jernberg. De er meget interesserte i å benytte seg av Kjenshaugmyras fasiliteter til Kronprinsessens bryllup i 2010. Hovedgrunnen skulle være den gode tilgangen  av moltekart til desseren.

Generalsekretæren 10.06.2015 06:36

Lev lenge-sats da på trening og en hobby, gjerne samtidig. Se mere om denne kjempenyheten

Generalsekretæren 20.03.2015 10:00

Sjekk det spektakulære bildet fra solformørkelsen 2015. maken til bilde har ikke blitt tatt på fastlandet av denne formørkelsen.

Universitetetet i Oslo 27.11.2013 13:10

Norges beste bilder av kometen ISON ser du her. Dette er helt topp. Tenk at lille Norge har de beste bildene av kometen. Dette er verdenssensjasjon i særklasse

Generalsekretæren 08.04.2013 06:44

Bla deg oppover til 8April 2010. Der ser du at Kjenshaugmyra som vanlig var først ute. Men, lykke til! Konkurranse er bare sunt. Uansett, velkommen etter !

En ta Bandittom 07.03.2013 06:07

Endelig er en MC klubb som passer for meg. Jeg vil gjerne bli medlem i Deres nye mc klubb, da jeg er blitt lei av å måtte delta i div ulovligheter der jeg er nå

Gen.sek. Ankoppbakken 29.11.2012 09:56

Reportasje fra tenning av julegrana på Kjenshaugmyra, er nå tilgjengelig under: Siste nytt.

I frå styri 19.01.2012 10:02

PST sjefens avgang skyldes hennes tur til Torpa, les mere på siste nytt

Bekjymret torping 18.09.2011 11:35

Når er det at stridsøksen kommer til å bli begravet?

Tåppmæn i sekretariati 10.08.2011 13:21

Kjenshaugmyra, denne perlen av en villmark har nå gitt slipp på en av sine hemmeligheter. Under molteplukking ble det i går gjort en utrolig oppdagelse. Se mere

ann-polly.lyshaug 05.07.2011 01:31

som utvandret væst torpng lyt je molskryte ta denni sida.mye ord og utrykk je vist hadde glømt,men som je tæll stor glede har sett atti her,,så tusen takk.

Frå Styri 23.06.2011 09:43

Strippebildene der Carl Gustaf er tilskuer, er nå funnet i Sverige.Les mer på siste nytt. Se kungens kommentar

Jens- Statsminister 11.04.2011 09:40

Takk til Kjenshaugmyra fordi jeg så ulempene med postdirektivet. Hadde det ikke vært for Kjenshaugmyra hadde jeg som sjef for AP fortsatt gått inn for å si ja!!

| Svar

Nyeste kommentarer

03.07 | 16:21

Hei

09.03 | 14:24

Kommentar'n om trykk ska havne ei linje lenger ned.

08.03 | 19:41

...mange stæinn...

08.03 | 19:40

Je gå inn i stuggua.
Men jeg sitt inni stuggun.
Huse stå på tør grunn.
Men inni husi æ're råtå i taki.
Dæ va hårdasjli mange stinn i husom førriværn.